2010 m. lapkričio 15 d., pirmadienis

baigta lėlė - Angliukas

Na va baigiau...
Vis trūksta to laiko. Atrodo jau prisėsiu prie kokio darbelio, kad ir šios lėlytės, bet tai tas tai anas ir žiūriu dienos nebėra....O dabar dar taip greit temsta, jog tik pavalgom pietus, užmiegam pietų miegelio, o pasižiūriu, kad nieko nebesimato....tamsu. Taigi šiaip ne taip visgi lėlė baigta. Štai ji:




Mano mažosios Viktorijos įvertinimas :-)))))


Džiugu, kad jai patiko. Darė mylu, mylu....
Neveltui dirbau....
Dar vienas smagumas tame jog ji tikrai EKOLOGIŠKA, nes visos medžiagos panaudotos ją gaminant iš jau naudotų dalykų. Tai: vaikiškos senos ir suplyšusios pėdkelnės, ji prikimšta - vata iš senos antklodės, Akytės padarytos iš tablečių lapelio, plaukučiai - iš išardytų siūlų ir t.t. Žodžiu mano pirmasis blynas..O ar dar jų bus? Čia jau kaip man šaus i galvą...o gal ką nors naujo bandysiu??? Nežinau. Kol kas minčių neturiu, bet ....jos labai greit atlėks. Jaučiu. O be to jau Kalėdos nebe už kalnų...

1 komentaras:

  1. Angliuka super. Ir Viktorijai patinka turbūt todėl, kad panašus į ją. Mažai plaukučių turi ir kojytės po sijonu nepaslėptos. Ne taip kaip lėlės Siūlelio. Šukuosena vešli, sijonas pūstas. Juk Vikorija dar sijonų kasdien nenešioja ir plaukučių vos vos papešti užtenka.

    AtsakytiPanaikinti